Filters
Kategorie blogu
Blízko

TRENDY V LÍČENÍ NA ROK 2018

Rok 2018 zaklepal na dveře a módní experti ze všech koutů světa už vědí, jak budou vypadat největší hity a trendy v oblasti krásy. Dámy, buďte připraveny a ne překvapeny – tady jsou tipy, se kterými budete ve 2018 vždy o krok popředu:

Třpytivé rtěnky

Blyštivým ohňostrojem na konci roku to nekončí, naopak. Pokud chcete mít v roce 2018 rty vždy podle nejnovějších trendů, vězte, že je dobré vsadit na lesk, perleť a třpytky. Říkáte si, že se tento styl ala „hvězdná obloha“ hodí spíše večer do společnosti? Nenechte se mýlit – nejsou nutné těžké odstíny rudé. Krásných lesklých odlesků, které navíc vypadají velmi přirozeně a hodí se i na běžné nošení, dosáhnete také s pomocí kvalitních lesků na rty.

Nebojte se být každý den jiná. Lesky v různých barevných odstínech můžete střídat s odstíny nude nebo s transparentním leskem. Tak jako tak, lesk i rtěnka se vám krásně vejde i do té nejmenší do kabelky a můžete je mít kdykoli po ruce. A pokud se opravdu chystáte na party nebo ples, věřte, že se skutečně výraznými třpytkami na rtech krok vedle neuděláte. Nezapomeňte ale v tomto případě zkombinovat jen s jemným líčením očí. Přeci jenom – méně je někdy více a lesklá rtěnka má být dominantou celého looku.

Obočí jako zalité sluncem

Zdá se, že lesk bude hrát v roce 2018 prim. Dalším hitem jsou totiž metalické odstíny obočí. Dosáhnete jich jednoduše s pomocí lesklé tužky nebo třpytivého očního stínu v některém z odstínů hnědé. Stačí opatrně si jej tenkým štětečkem aplikovat na jemné chloupky obočí. Nakolik intenzivní má odlesk líčení být, o tom jednoduše rozhodnete vy sami, podle toho, jak hustě a silně stín nebo tužku nanesete. I zde platí, že střídmost se vyplácí. Rozhodnete-li se svůj obličej orámovat lesklou konturou obočí, zvolte v tomto případě jemnou a přirozenou rtěnku. V opačném případě by mohlo celé líčení působit přeplácaným dojmem.

Upravená a pěstěná pleť

Je skvělé, že tento trend prakticky nevychází z módy. Pouze čistá a opečovávaná pleť je totiž vhodným „malířským plátnem“ pro experimenty v líčení. Uznejte sami – jak by sebelepší oční stíny a rtěnky vypadaly na unavené, zašedlé a aknózní pleti? Péče je vždy na prvním místě.

Dokonalé desinfekce a současně výživy můžete dosáhnout díky produktům s přídavkem mikrostříbra nebo aloe vera. Vsaďte na ně zejména v oblasti odličování. Kompletní péče je pak jen a jen ve vašich rukou. Dáváte-li přednost přírodní kosmetice, je i zde pravou volbou aloe vera. V případě, že vedle výživy řešíte také menší či hlubší vrásky, je na místě zaměřit se na produkty určené přímo pro vaši věkovou kategorii. A pokud chcete své pleti v roce 2018 skutečně dopřát, za což se vám jistě velmi záhy odmění, doporučujeme skombinovat kvalitní produkty se speciálním čisticím kartáčkem či žehličkou na vrásky.

S touto výbavou můžete naprosto sebevědomě říci, že jste pro svou pleť udělali maximum.