Filters
Kategorie blogu
Blízko

Napsali o nás - LR Body Mission

Zdroj: Bleskprozeny.cz

Vyzkoušeno: Čtyřtýdenní dieta, během které zhubnete téměř bez práce!

Když jsem dostala možnost vyzkoušet dietu na čtyři týdny 28 Days Body Mission od LR Health & Beauty, při které jsem se nemusela téměř starat o vaření, neváhala jsem ani minutu. Přeci jen, sezóna plavek se nezadržitelně blížila. Ke všem zázračným dietám jsem ale trošku skeptická. Co je na této super a pro koho se nehodí?

Dieta 28 Days Body Mission od LR Health & Beauty je založená na principu kompletní stravy, kterou jíte po dobu čtyř týdnů. Já jsem doplňovala jedním obědem nebo večeří, které jsem si sama připravovala, a lehkým cvičebním programem. Celý program vás vyjde na 8 819 korun.

Příchuti si navolíte sami

Na začátku jsem dostala na výběr, jak si balíček s potravinami zvolit. Celkem mi tedy přišly práškové směsi na smetanové koktejly dvou příchutí a jednu polévku, k tomu müsli a proteinové tyčinky. Protože plán je na čtyři týdny, musím říct, že bych ocenila, kdyby balení polévky byla menší a mohla jsem si vybrat více příchutí. Ta bramborová, kterou jsem si zvolila, byla sice chuťově dobrá, ale po dvou týdnech se přeci jen přejedla a měla jsem chuť prostřídat ji s nějakou jinou.

Dále balíček obsahuje bylinný čaj, který vám pomáhá dodržovat pitný režim, proteinový nápoj na doplnění bílkovin po cvičení a doplňkové vitaminy s minerály. Celkově je strava vyvážená, také díky instantní formě.

Jak mi chutnalo?

S radostí musím říct, že jak koktejly, tak polévka i proteinové tyčinky jsou velmi chutné a neměla jsem problém je jíst a pít každý den. Jediné výhrady mám k müsli, které bohužel obsahuje umělá sladidla, takže jsem jej jedla výjimečně. Kdyby byla možnost si místo nich zvolit ještě jeden smetanový koktejl, rozhodně bych to udělala.

Také mi vyhovovalo, že jedno jídlo denně bylo plně na mně. Samozřejmě si nemůžete dát řízek s bramborovým salátem, pokud chcete zhubnout, ale v rámci vyvážené zdravé stravy si dáte to, na co máte chuť. Takže tento čtyřtýdenní plán je chuťově rozmanitější, než byste se mohli obávat.

Kdy jsem měla hlad?

Ke smetanovým koktejlům, které mají nahradit snídani, jsem byla poněkud skeptická. Přeci jen – vypít tři deci ochuceného mléka by mě mělo zasytit? Překvapeně jsem ale zjistila, že díky obsahu vlákniny jsem skutečně hlad začala pociťovat až kolem oběda. Ten jsem volila zpravidla svůj, k večeři si pak udělala polévku, která také zasytí.

Když mě honila mlsná, vyměnila jsem polévku za proteinovou tyčinku. Ty jsem měla s příchutí nugátu a chuť na sladké naprosto uspokojila. Také je velmi sytá, což mě překvapilo. Musím ale uznat, že se občas objevil den, kdy jsem měla hlad a potřebovala energii. V takovém případě není problém doplnit program svačinou ve formě tvarohu a zeleniny.

Kolik jsem zhubla a jak to bude dál?

Na konci svého čtyřtýdenního programu 28 Days Body Mission od LR Health & Beauty jsem s nadšením zjistila, že mám dole pět kilogramů. Vzhledem k tomu, že nemám čas ani náladu se příliš hýbat a sport nepatří mezi mé oblíbené činnosti, jsem byla nadšená. Nepochybuji, že kdybych alespoň dvakrát týdně zařadila sportovní aktivitu, shodila bych ještě víc.

Teď jsem na konci programu a pomalu přecházím na běžnou stravu, samozřejmě v rámci zdravého životního stylu. Právě k tomu je tento program vhodný – naučí vás přemýšlet o tom, co si můžete dát a také vás naučí stravovat se pravidelně. Je tedy ideálním startem ke změně životního stylu a já tedy nemám strach, že bych se musela bát jojo efektu.